Përmbajtje

13.06.2017   UEFA Super Cup - UEFA Super Cup

FOTO: Trofeu i Super Kupës së UEFA-së i arritshëm për secilin

Personat me invaliditet trupor janë fotografuar me trofeun e madh të Super Kupës së UEFA-së në lojrat shtetërore në stadiumin “Burimet e Bilijanës” në Ohër.

24.05.2017   UEFA Super Cup - UEFA Super Cup

Trofeu i Super Kupës së UEFA-së me më të rinjtë – FOTO

Skuadrat nga e gjithë Maqedonia që luftojnë për të hyrë në ndeshjet finale të Ligës së Fëmijëve të FFM-së sot para ndeshjeve të tyre të fundit të këtij sezoni kishin mundësi tu gëzohen fotografive me trofeun e Super Kupës së UEFA-së.

20.03.2017   UEFA Super Cup - UEFA Super Cup

Goran Pandev ambasador i Super Kupës së UEFA-së Shkupi 2017

Kapiteni i përfaqësueses së Maqedonisë Goran Pandev edhe zyrtarisht të hënën është prezantuar si ambasador i Super Kupës së UEFA-së "Shkupi 2017" e cila më 8 gusht do të zhvillohet në Arenën nacionale "Telekom Arena" në Shkup.

18.03.2017   UEFA Super Cup - UEFA Super Cup

FOTO: Më të rinjtë me trofeun e Super Kupës-Sot fotografohen, ëndërojnë ta fitojnë

Një prej trofetë më të rëndësishëm në Evropë që i jepet fituesit të Super Kupës së Evropës gjendet në hapsirat e Federatës së futbollit të Maqedonisë. Shkupi dhe Arena nacionale më8 gusht do të jenë mikpritës të ndeshjes në të cilën do të përballen f

Kalendar
Reprezentacioni A