Përmbajtje

09.09.2014   Reprezentacioni A - Lajme

Humbje bindëse nga Spanja

Përfaqësuesja e futbollit të Maqedonisë përjeti humbje bindëse 5:1 nga kampioni evropian Spanja në fillim të ciklit të ri kualifikues për Kampionatin Evropian të vitit 2016.

03.09.2014   Reprezentacioni A - Lajme

Përfaqësuesja A: Prej sot të kompletuar në Spanjë

Përfaqësuesja A e Maqedonisë prej sot kompletohet.

25.08.2014   Reprezentacioni A - Lajme

Përfaqësuesja e Maqedonisë e gatshme për ciklin e ri kualifikues

Gjurovski publikoi listën për ndeshjen e parë kualifikuese për KE 2016 kundër Spanjës.

17.07.2014   Reprezentacioni A - Lajme

Maqedonia ngjitet 6 pozita në listën e FIFA-s

Përfaqësuesja A e Maqedonisë është renditur në pozitën e 74 në ranglistën më të re të FIFA-s e cila është publikuar sot.

16.07.2014   Reprezentacioni A - Lajme

Triçkovski zyrtarisht në Al Nasr

Reprezentuesi i Maqedonisë, Ivan Triçkovski edhe zyrtarisht ka firmosur marëveshje me skuadrën El Nasr, një prej klubeve më të mira në Emiratet e Bashkuara Arabe.

22.05.2014   Reprezentacioni A - Lajme

DAVID BABUNSKI: QËLLIMI ËSHTË TË KËNAQEMI NË LOJË

David Babunski sot i është bashkangjitur formacionit të përfaqësueses më të mirë të Maqedonisë në përgatitjet që janë duke u zhvilluar në Austri, para përballjeve miqësore me Kamerunin dhe Katarin.

21.05.2014   Reprezentacioni A - Lajme

GJUROVSKI: FILLIMI ËSHTË POZITIV, KEMI KUSHTE IDEALE NË AUSTRI

Përfaqësuesja e futbollit të Maqedonisë ka nisur përgatitjet për dy ndeshjet kontrolluese me Kamerunin dhe Katarin që do të luhen në Kufshtajn të Austrisë më 26 maj dhe Rieti të Italisë më 30 maj.

Kalendar
Reprezentacioni A