Përmbajtje

09.05.2014   Delegimet - Kupa e të Rrinjëve

RABOTNIÇKI FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

Skuadra e Rabotniçkit është fitues i edicionit të 22-të të Kupës së Maqedonisë. Në finalen e madhe në stadiumin nacional ‘Filipi i Dytë’ në Shkup, Rabotniçki e fitoi Metalurgun me rezultat 2:0.

09.05.2014   Delegimet - Kupa e Maqedonisë

RABOTNIÇKI FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

Skuadra e Rabotniçkit është fitues i edicionit të 22-të të Kupës së Maqedonisë. Në finalen e madhe në stadiumin nacional ‘Filipi i Dytë’ në Shkup, Rabotniçki e fitoi Metalurgun me rezultat 2:0.

08.05.2014   Delegimet - Liga e Dytë e Maqedonisë

Delegimi për xhiron e 29 në LDFM

Në vazhdim mund të shihini delegimin për xhiron e 29 në Ligën e Dytë të futbollit të Maqedonisë

08.05.2014   Delegimet - Liga e Parë e Maqedonisë

Delegimi për xhiron e 32 në LPFM

Në vazhdim mund të shihni delegimin për xhiron e 32 në Ligën e Parë të futbollit të Maqedonisë

30.04.2014   Delegimet - Liga e Dytë e Futsallit

Delegimi për xhiron e 5-të të play offit të Ligës së Dytë të futsallit

Në vazhdim mund të shihni delegimin për xhiron e 5-të të play offit të Ligës së Dytë të futsallit

30.04.2014   Delegimet - Liga e Parë e Maqedonisë

Delegimi për xhiron e 31 në Ligën e Parë të futbollit të Maqedonisë

Në vazhdim mund të shihni delegimin për ndeshjet e xhiros së 31 në Ligën e Parë të futbollit të Maqedonisë

30.04.2014   Delegimet - Delegimet tek të Rrinjët

Delegimi për kategoritë e reja – programa e fundjavës 3 dhe 4 maj

Në vazhdim mund të shihni delegimin për ndeshjet e kategorive të reja të cilat do të luhen në kuadër të kësaj fundjave, 3 dhe 4 maj të vitit 2014

28.04.2014   Delegimet - Delegimet tek të Rrinjët

DELEGIMI PËR NDESHJET E KTHIMIT TË 1/2 SË FINALES SË KUPËS PËR TË RINJË

Në vayhdim mund të shihni delegimin për ndeshjet e kthimit të 1/2 së finales së Kupës së Maqedonisë në kategori të reja

25.04.2014   Delegimet - Liga e Parë e Futsallit

Delegimi për xhiron e 25-të të Ligës së Parë të futsallit

Në vazhdim mund të shihni delegimin për xhiron e 25-të të Ligës së Parë të futsallit të Maqedonisë

25.04.2014   Delegimet - Liga e Parë e Maqedonisë

Delegimi për xhiron e 30-të në LPFM

Në vazhdim mund të shihni delegimin për xhiron e 30-të të Ligës së Parë të futbollit të Maqedonisë

Kalendar
Reprezentacioni A