VIDEO: SHKUPI - Mikpritës i Super Kupës së UEFA-së 2017

Publikuar më 30 Јуни, 2017 Lajme, UEFA Super Cup


Më 8 gush qyteti i Shkupit do të jetë mikërpitës i Super Kupës së UEFA-së në të cilën do të përballen fituesi i Ligës së Kampionëve Real Madridi dhe fituesi i Liga Evropës, Mançester Junajted.    
   
Aktuale
Kalendar
Reprezentacioni A