Vendime nga mbledhja e Këshillit Drejtues

Publikuar më 15 Септември, 2018 Vendimet, Lajme


Në takimin e sotëm të Këshillit Drejtues të FFM-së të mbajtur në Ohër mes tjerash u sollën këto vendime:

- Për fitoret kundër Gjibraltarit dhe Armenisë në kuadër të Ligës së Kombeve të UEFA-së futbollistët e përfaqësueses A të Maqedonisë, si dhe stafi teknik të marrin premio në vlerë prej 30 000 eurove.

- Obligohet Sekretari i Përgjithshëm të fillojë aktivitetet në drejtim të përgatitjes të ndryshimeve dhe plotësimeve të statutit të FFM.   
   
Reprezentacioni A