Vendime nga mbledhja e Këshillit Diciplinor

Publikuar më 13 Април, 2017 Vendimet, Lajme


Komisioni Diciplinor pranë FFM-së, duke vepruar sipas raporteve të Komisionit për Gara të FFM-së më datë 13.04.2017 solli këta vendime:


KF Vëllazërimi 77 gjobitet me 250 euro për organizim të dobët të ndeshjes Vëllazërimi-Euromilku e luajtur në kuadër të xhiros së 17-të të LDFM-së;

Borçe Jovanovski, komesar për siguri te KF Novaci 2005 dënohet me ndalesë të kryerjes së funksionit të tij në kohëzgjatje prej dy muajve;

KF Novaci 2005 për organizim të dobët të ndeshjes Novaci-Vardar Negotinë e luajtur në kuadër të xhiros së 19-të në Ligën e Dytë dënohet me 500 euro dhe ndalesë të zhvillimit të katër ndeshjeve në teren të vet (duhet të luajë së paku 100 km larg Novacit);

KF Vardari për shkak të organizimit të dobët (shfrytëzim i mjeteve piroteknike) dhe sjelljes së pahijshme të tifozëve të tyre në ndeshjen e xhiros së 20-të të Ligës së Parë, Vardari-Shkëndija gjobitet me 1 000 euro;

KF Teteksi gjobitet me 450 euro për shkak të organizimit të dobët të ndeshjes së xhiros së 17-të Ligës së Dytë, Teteksi-Tikveshi;

Arif Alimi, komesar për siguri i KF Vëllazërimi 77 dënohet me ndalesë të kryerjes së funksionit të tij në kohëzgjatje prej katër muajve;

KF Euromilku gjobitet me 250 euro për organizim të dobët të ndeshjes Euromilku-Tikveshi e luajtur në kuadër të xhiros së 19-të në Ligën e Dytë.   
   
Reprezentacioni A