Turneu final i Ligës së Fëmijëve në FFM për sezonin 2022/23

Publikuar më 29 Мај, 2023 Lajme


Në periudhën 26 - 28.05.2023, në qendrën stërvitore të FFM-së u zhvillua turneu final i Ligës së Fëmijëve të FFM-së për sezonin 2022-2023.

Në pjesëmarrjen e 96 skuadrave-fituese rajonale dhe më shumë se 1500 futbollistëve nga 7 deri në 13 vjeç, u luajtën 96 ndeshje, pas të cilave fituam kampionë në 6 kategori garash.

2010 dhe 2011 - Akademia Pandev

2012 - KF Park

2013 - KF Grozdanoski

2014 - KF Fortuna

2015 - KF Butel 2017

Në vazhdim mund të shihni rezultatet e të gjitha ndeshjeve të luajtura.

ДЛ Финален турнир 2023- сите резултати 28.05.2023.pdf

FFM falënderon të gjithë pjesëmarrësit e këtij sezoni që lamë pas, uron më të suksesshmit dhe u uron të gjithëve edhe më shumë suksese në të ardhmen.   
   
Reprezentacioni A