Transmetim i ndeshjeve miqësore në TV FFM

Publikuar më 01 Јуни, 2016 Lajme, Lajme


Ndeshja kontrolluese e përfaqësueses U 21 që do të luhet më 1 qershor nga ora 17:30 në qendrën stërvitore “Petar Milloshevski”, si dhe ndeshjen miqësore të përfaqësueses A me Iranin që do të luhet arenën nacionale më 2 qershor  e fillim në orën 19:00 do të mund t’i ndiqni në Tv platformën e FFM-së://tv.ffm.mk/

Biletat për të dy ndeshjet janë lëshuar në shitje në rrjetin shitës MK Tickets, me çmim prej 100 denarëve.   
   
Reprezentacioni A