Termin për hedhjen e shortit për Ligat e Dyta

Publikuar më 11 Август, 2020 Liga e Dytë e Maqedonisë


Më 12.08.2020 në hapsirat e FFM-së do të zhvillohet hedhja e shortit për orarin e sezonit të ri 2020/2021 në Ligat e Dyta Lindje dhe Perëndim:

Hedhja e shortit për Ligën e Dytë - Lindje, ora 12:00

Hedhja e shortit për Ligën e Dytë - Perëndim, ora 12:30   
   
Reprezentacioni A