Të gjitha ndeshjet e Ligës së Parë dhe të Dytë do të luhen të dielën

Publikuar më 09 Септември, 2021 Liga e Parë e Maqedonisë, Lajme


Komisioni për gara pranë Federatës së Futbollit të Maqedonisë njofton familjen e futbollit dhe skuadrat e Ligës së Parë dhe Ligës së Dytë të vendit se Qeveria shpalli tre ditë zie në të gjithë territorin e Maqedonisë për tragjedinë e madhe në Tetovë në të cilën humbën jetën 14 persona.

Ndeshjet e xhiros së 3-të në Ligën e Dytë të futbollit të Maqedonisë (Lindje dhe Perendim), do të zhvillohen të dielën.

Me një minutë heshtje para çdo ndeshje në Ligën e Parë dhe të Dytën (Lindje dhe Perendim) do të nderohen viktimat e tragjedisë së madhe.
   
   
Reprezentacioni A