Shtyhen disa ndeshje për shkak të kushteve klimatike

Publikuar më 11 Декември, 2021 Liga e Dytë e Maqedonisë, Lajme


Për shkak të kushteve të këqija klimatike, Komisioni për gara pranë FFM-së informon se shtyhen ndeshjet në Ligën e Dytë – Lindje, Kuzhuf – Bratsvo, Detonit Junior – Osogovo dhe ndeshjet nga Liga e Dytë – Perendim, Veleshta – Sileksi, Gostivari – Teteksi dhe Korabi – Ohrid Lihnidos.

Të njejtat do të luhen të martën me 14 dhjetor nga ora 13:00. 
   
   
Reprezentacioni A