Seminar për prind të pjesëmarrësve në Ligat e Fëmijëve

Publikuar më 23 Ноември, 2018 Lajme, Ligat e Fëmijëve


Gjatë javës së ardhshme, FFFM do të organizojë seminarë rajonal për prindët e fëmijëve të cilët garojnë në Ligat e Fëmijëvë. Secili klub-pjesëmarrës në sezonin aktual thirret të merr pjesë me nga dy prind të secilës skuadër që garon, si dhe një koordinatorë-trajner nga kategoritë përkatëse. Të ftuar për të ndjekur seminarin janë më shumë se 1000 persona.

Seminaret do të mbahen sipas orarit në vazhdim:

26.11.2018 (e hënë), Koçani; me fillim në orën 10:00; restaurant Ale Dar; Pjesëmarrës – Të gjitha klubet që garojnë në Rajonin e Lindjes;

26.11.2018 (e hënë), Strumicë; me fillim në orën 15:30; Hotel Sirius; Pjesëmarrës – Klube nga Strumica/Vallanodva/Gjevgjelia të cilat garojnë në Rajonin Qendrorë;

27.11.2018 (e martë), Veles; me fillim në orën 10:00; Hotel Montenegro; Pjesëmarrës – Klube nga Shtipi/Sveti Nikole/Kavadar dhe Negotinë – Klube që garojnë në Rajonin Qendrorë

27.11.2018 (e martë) Manastir; me fillim në orën 15:00; Qendra për Kulturë; Pjesëmarrës – Të gjitha klubet që garojnë në Rajonin Prespë-Pelagoni;

28.11.2018 (e mërkurë), Shkup; me fillim në orën 09:30; Hoteli Aleksandar Palace; Pjesëmarrës – Të gjitha klubet që garojnë në Rajonin e Verior

29.11.2018 (e enjte), Tetovë; me fillim në orën 09:30; Komuna e Tetovës – Salla për Konferenca; Pjesëmarrës – Të gjitha klubet që garojnë në Rajonin e Perëndimit;

29.11.2018 (e enjte),Ohër; me fillim në orën 15:00; Hotel UNIQUE; Pjesëmarrës – Të gjitha klubet që garojnë në Rajonin Jugperëndimorë;   
   
Aktuale
Kalendar
Reprezentacioni A