Seminar për mjekë dhe fizoterapeutë për klubet e Ligës së Parë dhe të Dytë

Publikuar më 11 Јануари, 2017 Anti dopingu, Lajme


Komisioni për shëndetësi dhe anti-doping më 11 shkurt 2017 (e shtunë) në hotëlin Kontinental, Shkup do të zhvillojë seminarin vjetor për liçencim për mjekë dhe fizoterapeutë për klubet që garojnë në Ligën e Parë dhe të Dytë të futbollit të Maqedonisë.

Në vazhdim mund të gjeni ftesën për personelin tuaj mjekësor në të cilën është shënuar agjenda për seminarin si dhe materialet për të njëjtin. 

Покана за лиценцен семинар 11.02.2017.pdf

АЛАТКА за Препознавање.PDF

СКАТ3-МКД-3 (3).PDF

СКАТ3-МКД-3 (3).PDF
   
   
Aktuale
Kalendar
Reprezentacioni A