Seminar për mjekë dhe fizoterapeutë

Publikuar më 06 Февруари, 2017 Anti dopingu, Lajme


Ju njoftojmë se të shtunën, 11 shkurt 2017 në hotelin Kontinental në Shkup do të mbahet seminar liçencues vjetor për mjekë dhe fizoterapeutë që punëojnë në klube të Ligës së Parë dhe të Dytë të Maqedonisë. Në lidhëse mund të gjeni ftesën e cila përmban agjendën e seminarit si dhe materialet e nevojshme për të njëjtin. 

Покана за лиценцен семинар 11.02.2017.pdf

АЛАТКА за Препознавање.PDF

СКАТ3.PDF

ПРОТОКОЛ_ЗА_ВРАЌAЊЕ_ВО_ИГРА.PDF   
   
Reprezentacioni A