Seminar për këshillimin e prindërve të fëmijëve të kyçur në Ligat e Fëmijëve të FFM-së

Publikuar më 26 Јуни, 2017 Lajme, Ligat e Fëmijëve, Seminare


Federata e futbollit të Maqedonisë në drejtim të përmirësimit të kualitetit për mbajtjen dhe zhvillimin e ndeshjeve në Ligat e Fëmijëve, organizon seminar për këshillimin e prindërve fëmijët e të cilëve janë pjesë e klubeve që garojnë në Liga e Fëmijëve të FFM-së.

Qëllimi i këtij seminari dhe këshillimi është ngritja e vetëdijes te prindërit për vlerën e kësaj gare dhe për të përmirësuar qasjen deri te fëmijët që janë bartës të gjithë aktiviteteve në Ligat e Fëmijëve.

Prindërit do të kenë mundësi të dëgjojnë prezantime në fushën e psikologjisë sportive dhe fëmijërore, raportet prind-sportist-trajner, rëndësinë dhe vlerën e pjesëmarrjes në Ligat e Fëmijëve, zhvillimin psikomotorik të fëmijëve si dhe sugjerime për sjelljen e prindërve gjatë kohës së stërvitjeve dhe ndeshjeve në Ligat e Fëmijëve.

Ky seminar një ditor do të mbahet më 28 qershor 2017 me fillim në orën 10:00 në hotelin Kontinenatl në Shkup.

Njoftojmë prindërit se praninë e tyre me emër dhe mbiemër patjetër ta paraqesin në njërin nga këto email adresa:

bojan.markovski@ffm.com.mk

mario.gjurcinovski@ffm.com.mk   
   
Reprezentacioni A