Rezultatet e të tetës së finales në Kupën e Maqedonisë te femrat dhe dyshet e xhiros së 17-të

Publikuar më 10 Март, 2021 Liga e Parë e Femrave, Lajme


Ndeshjet e 1/8 së finales së Kupës së Maqedonisë në konkurencë të femrave:

KFF Tiveria - KFF Koçani 10:0 

KFF Luboteni - KFF Shkëndija 2:4

KFF Top Gol - KFF Reçica 2:1 

KFF Skopje - KFF Despina 2:4

KFF AS Junajted - KFF Borec 5:1

KFF Atletiko - KFF Pllaçkovica 3:0

KFF Shkupi 2019 - KFF Kamenica Sasa 1:7

Në fundjavën e 13 dhe 14 marsit luhet xhiroja e 17-të në Ligën e Parë të femrave dhe do të përballen:

14.03.2021 në orën 12:00 në Veles, KFF Boreci - KFF Tiveria

14.03.2021 në orën 13:00 në Shkup, KFF Shkupi 2019 - KFF Atletiko

13.03.2021 në orën 12:00 në Dojran të Ri, KFF QS Istatov 2015 - KFF Kamenica Sasa

14.02.2021 në orën 15:00 në Koçani, KFF Koçani  - KFF Despina

13.03.2021 në orën 13:00 në fsh. Reçicë-Kumanovë, KFF Reçica - KFF Shkëndija

13.03.2021 në orën 13:30 në Strugë, KFF Ass Junajted - KFF Luboteni

13.03.2021 në orën 14:00 në Manastir, KFF Top Gol - KFF Skopje 2014   
   
Reprezentacioni A