Përmbajtje

25.11.2014   Reprezentacionet - Fustsall

Futsall: Skenderovski publikoi listën për ndeshjet me Malin e Zi

Përfaqësuesja A e futsallit të Maqedonisë kundër Malit të Zi në Shkup do të zhvillojë dy ndeshje kontrolluese më 2 dhe 3 dhjetor.

24.11.2014   Reprezentacionet - Reprezentacioni A I Femrave

Përfaqësuesja e femrave do të zhvillojë ndeshje kontrolluese me Hungarinë

Përfaqësuesja A e femrave të Maqedonisë më 26 nëntor në orën 14:30 në Telki të Hungarisë do të zhvilloje ndeshje kontrolluese përballë përfaqësueses hungareze.

16.11.2014   Reprezentacionet - Deri më 21 vjet

U 21: Maqedonia mundi 1:0 Malin e Zi

Përfaqësuesja U 21 e Maqedonisë ka shënuar fitore 1:0 përballë Malit të Zi në ndeshjen kontrolluese të zhvilluar në terenin e kompleksit ‘Shtëpia e Futbollit’.

04.11.2014   Reprezentacionet - Deri më 17 vjet

U 16: Maqedonia mundi Malin e Zi në Podgoricë

Përfaqësuesja U 16 e Maqedonisë ka mundur Malin e Zi me rezultat 1:0 në transfertën e zhvilluar në Podgoricë, në ndeshjen e parë prej dy takimeve që do të zhvillojnë ndërmjet veti këto dy kombëtare.

03.11.2014   Reprezentacionet - Deri më 19 vjet

U 18: Ndeshje kontrolluese me Azerbejxhanin

Përfaqësuesja U 18 e Maqedonisë të mërkurën, 5 nëntor do të zhvillojë ndeshje kontrolluese kundër Azerbejxhanit në terenin e kompleksit ‘Shtëpia e futbollit’.

03.11.2014   Reprezentacionet - Deri më 21 vjet

U 21: Maqedonia kundër Malit të Zi më 16 nëntor

Përfaqësuesja U 21 e Maqedonisë më 16 nëntor do të përballet me Malin e Zi në takimin kontrollues që do të zhvillohet në terenin qendror të ‘Shtëpisë së futbollit’.

29.10.2014   Reprezentacionet - Fustsall

Spanja fitoi vendin e parë në turneun e futsallit në Shkup

Favoriti i madh Spanja zuri vendin e parë në turneun ndërkombëtar të futsallit të cilin e organizoi Federata e Futbollit të Maqedonisë në palestrën sportive ‘Boris Trajkovski’ në Shkup.

Kalendar
Reprezentacioni A