Raundi i dytë i përzgjedhjes për Akademinë FFM-UEFA (gjenerata 2007)

Publikuar më 18 Септември, 2020 Lajme, Akademia e Futbollit


Vendi: FFM, kampi stërvitor “Petar Milloshevski”, Shkup, 22 shtator (e martë) 2020.

Mbledhje e kandidatëve të cilët ishin në RAUNDIN E PARË TË PËRZGJEDHJES NË SHKUP në ora 8.00. Kandidatët të cilët ishin në RAUNDIN E PARË TË PËRZGJEDHJES NË STRUMICË DHE OHËR në ora 9.00 në tribunën nga fusha me barë natyral (fusha numër 1).

E detyrueshme të mbani maska mbrojtëse dhe të ruani distancën nga 2 metra ndërmjet secilit person.

Para hyrjes në tribunë, kandidatët do të dezinfektohet në duar dhe do të kontrollohet temperatura.

Fillimi i përzgjedhjes në ora 8.30 – fusha numër 3 dhe 4 me barë natyral. Kandidatët do të evidentohen dhe do të drejtohen si ekipe në fushë për ndeshje. Veshjet që i kanë me vete do të lihen në tribunë aty ku është grumbullimi. Secili fëmijë do të paraqitet me pajisjet e veta sportive dhe FFM do të veshë secilën skuadër me ngjyra të ndryshme dhe numrat e duhur në pjesën e pasme.

Secili kandidat vetvetiu e organizon ardhjen dhe vajtjen deri dhe nga fusha e FFM-së. Për kandidatët nga qytetet tjera sygjergojmë të organizohen deri në 3 (tri) kandidatët në një automjet nga një vend prej nga vijnë.

NË KOHËN E PËRZGJEDHJES ËSHTË E NDALUAR PRANIA E PUBLIKUT NË FUSHË!

RAUNDI I DYTË I PËRZGJEDHJES – SHKUP

1.GORAN RISTOVSKI

2.FURKAN HIRDA

3. HISAR ALI

4. KIRIL DONEVSKI

5. ANDREJ DONÇEVSKI

6. MATEJ TODOROVSKI

7. DIMITRI KARÇEV

8. DAVID DIMOVSKI

9. SHERIF MENDERES

10. TARIK KERIMI

11. DAIM KADRIOSKI

12. LIRIAN XHELADINI

13. ELDIN JAHOVIQ

14. TOMA GEORGIEVSKI

15. ALMIR FARIZI

16. FILIP DAMEVSKI

17. DIMITAR MARTINOVSKI

18. STEFAN MILÇEVSKI

19. MARKO BLAZHESKI

20. SUDEJS ÇAJANI

21. FIDAN SHERIFI

22. JANE CVETKOV

23. BESMIR ISMANI

24. GJORGJI TOSHEVSKI

25. NEJAZI NUHIJA

26. PETRAR TRAJANOVSKI

27. MARKO STEFANOVSKI

28. LUKA ATANASOVSKI

29. ALBION DERNJANI

30. PETAR MICEVSKI

31. PETAR DAVITKOV

32. LUKA JANEVSKI

33. EMIL SHABOTIQ

34. ALEKSANDAR GASHESKI

35. KAMENÇO ANDONOVSKI

36. PAVEL TRAJKOVSKI

37. BOJAN MITEV

38. ANEL MEHDIU

39. LEON STEFANOVSKI

40. SAMIR FETAHU

41. SHEFKI BRUTI

42. BERKAJ SHAINI

43. KRENAR HOTI

44. GOCE TRAJÇEVSKI

45. ANDI REXHALLARI

46. MARKO KISH

47. MATEJ CVETANOVSKI

48. FATJON IMERI

49. STEFAN NESTOROVSKI

50. NENAD STOJANÇEVSKI

51. ENES OSMANI

52. ELDIN RAMANI

53. GORJAN TOMOVSKI

54. IGLI HASANI

55. IVAN STOJANOVIQ

PËRZGJEDHJE – OHËR

56. DAVID ILOSKI

57. ONUR BESHIR

58. DAVID KËRSTEVSKI

59. MARTIN NASTOSKI

60. NIKOLA RISTESKI

61. ANDREJ TUTURESKI

62. ERAND ZIBA

63. ANDREJ MURXHESKI

64. ZDRAVKO PERESKI

65. ELHAN NEZIRI

66. YLLI MAKSUTI

67. ERION ALIU

68. ALBIN BELULI

69. DARIO TUSHE

70. ANDREJ MILOSHESKI

71. BOBAN KUZMANOVSKI

72. FLORIAN ROÇI

73. DAVOR ROSIQ

74. BORIS TOLESKI

75. DANIEL ÇAVDAROSKI

76. VIKTOR DELOV

77. HRISTIJAN JOVANOVSKI

78.ALEKSANDAR KOÇISHKI

PËRZGJEDHJE – STRUMICË

79. LUKA MURGOVSKI

80. MARIO MITEV

81. FILIP ZAFIROVSKI

83. NIKOS KRITIKOS

84. BOJAN MITROV

85. SLAVÇE FILEV

86. STEFAN ANTONIEV

86.СТЕФАН АНТОНИЕВ

87. ANTONIO JANEV 
   
   
Aktuale
Kalendar
Reprezentacioni A