Përfundon sezoni 2016/2017 në Ligat e Fëmijëve

Publikuar më 26 Мај, 2017 Lajme, Ligat e Fëmijëve


Ka përfunduar edhe një sezon në Ligat e Fëmijëve të FFM-së. Në qendrën stërvitore të FFM-së, u zhvilluan ndeshjet finale të Ligave të Fëmijëve për sezonin 2016/2017, pas çka kemi mësuar emrat e kampionëve të ri të Maqedonisë në gjashtë kategori të ndryshme të moshave (2004-2009).

Në atmosferë të bukur, kampionët e ri pranuan kupat dhe medaljet nga presidenti i FFM-së, Ilço Gjorgjioski, seleksionuesi i përfaqësueses A të Maqedonisë, Igor Angellovski, drejtori i përfaqësueses A të Maqedonisë, Sasha Qiriq dhe sekretari i përgjithshëm i FFM-së, FIlip Popovski.

Çmimet individuale për golashënuesin dhe portierin më të mirë në secilën gjeneratë i ndanë reprezentuesit e Maqedonisë, Stefan Spirovski dhe Filip Gaçevski, si dhe një pjesë e djemve të përfaqësueses U 21 të Maqedonisë, Igor Aleksovski, Boban Nikollov, Damjan Shishkovski dhe Kire Markoski.

Më poshtë mund të shihni rezultatet e arritura, si dhe emrat e fituesve të çmimeve individuale:

Резултати 26.05.2017.pdf    
   
Reprezentacioni A