Përfaqësuet e reja të femrave të Maqedonisë mësuan kundërshtarët për eliminatoret e vitit 2023

Publikuar më 07 Декември, 2022 Lajme, Deri më 19 vjet Femra, Deri më 17 vjet Femra


Përfaqësuet U17 dhe U19 të Maqedonisë i zbuluan kundërshtarët për kualifikimet e radhës që do të luhen në vitin 2023.

Përfaqësuesja U19 e Maqedonisë është në ligën B dhe për kundërshtarë në grupin 1 do të ketë Izraelin, Gjeorgjinë dhe Gjibraltarin. Turneu kualifikues do të mbahet në Maqedoni në periudhën prej 3 deri më 11 prill.

Përfaqësuesja e Maqedonisë për femra deri në 17 vjeç në Ligën A do të luajë kundër Gjermanisë, Portugalisë dhe Hungarisë në kuadër të grupit 3. Mikpritëse e turneut kualifikues është Portugalia në periudhën prej 22 deri më 30 mars.
   
   
Reprezentacioni A