Përfaqësuesja A në aksion humanitar

Publikuar më 15 Ноември, 2014 Lajme


Futbollistët e përfaqësueses së futbollit të Maqedonisë këto ditë edhe një herë e kanë treguar anën e tyre humanirare, duke dhënë donacion mjete për mjektimin e 4 vjecarit Petar Nikolov, i cili vuan nga paraliza celebrale dhe për të cilin mjekimi duhet të kryhet në një klinikë eminente në Rusi.

Futbollistët janë të vetëdijshëm se këta mjete nuk janë të mjaftueshme për këtë mjekim, mirëpo ata kanë treguar anën e tyre humanitare dhe në të njëjtën kohë porositën se ana humane gjendet në secilin prej nesh dhe duhet vetëm të tregohet në vepër.

Për secilin person, kompani apo organizatë e cila dëshiron të kycet në këtë aksion humanitar mund të realizohet kontakti në adresat e mëposhtme:

krstenikolov@yahoo.com dhe 071/220017   
   
Reprezentacioni A