Paraqitja e ekipeve për Ligat e Fëmijëvë të FFM-së

Publikuar më 07 Септември, 2017 Lajme, Ligat e Fëmijëve


FFM njofton gjithë të interesuarit se fillon procesi i paraqitjes së ekipeev për sezonin e ri në Ligat e Famijëve dhe i njejti do të zgjasë deri më 15.09.2017. Ekipet që kanë garuar prej më parë duhet vetëm të dorëzojnë paraqitjen e mbushur në mënyrë të rregullt, ndërsa ekipet që paraqiten për herë të parë përveç flerëparaqitjes duhet të dorëzojnë edhe dokumentet tjera që janë të shënuara në fletëparaqitje.

Më shumë informata për secilin rajon veçmas, si dhe për kushtet e garimit mund t’i mësoni te koordinatorët e rajoneve te të cilët duhet edhe të dorëzohen gjithë dokumentet e nevojshme në afatin e paraparë. Paraqitjet e vonuara dhe dokumentacionet jo të plota nuk do të merren parasysh.

Në vazhdim flerëparaqitja për pjesëmarrje në Ligat e fëmijëve, për sezonin garues 2017/2018:

Пријава за учество детски лиги 17-18.doc    
   
Reprezentacioni A