Oraret e korigjuara të ndeshjeve të Ligave të Dyta - Lindje dhe Perëndim

Publikuar më 06 Ноември, 2020 Liga e Dytë e Maqedonisë, Lajme


Në vazhdim gjeni oraret e korigjuara të ndeshjeve të Ligave të Dyta, Lindje dhe Perëndim për sezonin garues 2020/2021.

Распоред Втора МФЛ - Исток .pdf 

Распоред - Втора МФЛ Запад.pdf 

Nëse është e nevojshme, Komisioni për gara pranë FFM-së, do të bëjë ndryshime shtesë në terminet e ndeshjeve të ligave të dyta në varshmëri prej gjendjes shëndetësore të anëtrëve të skuadrave e ndikuar nga pandemia me COVID-19. 
   
   
Reprezentacioni A