Nga nesër fillon shitja e biletave për ndeshjen Maqedoni - Itali

Publikuar më 29 Август, 2023 Biletat, Lajme


Të mërkurën më 30 gusht do të fillojë shitja e biletave për ndeshjen ndërmjet Maqedonisë dhe Italisë në Arenën “Todor Proeski” në Shkup në kuadër të eliminatoreve për Kampionatin Evropian 2024.


Çmimi i biletës së hyrjes në stadium është ndërmjet 300 dhe 500 denarë.


Shitja e biletave për ndeshjen Maqedoni – Itali do të organizohet ekskluzivisht përmes rrjetit të shitjes së MKTickets me prezencë fizike të blerësve.


MAQEDONI – ITALI (Arena “Todor Proeski”, 9 shtator, ora 20:45)Tribuna e Veriut


Blloku 13 dhe 19 - 300 denarë


Blloku 14, 18, 20 dhe 24 - 500 denarë


Tribuna jugore


Blloku 1 dhe 6 - 300 denarë


Blloku 2, 3, 4 dhe 5 - 500 denarë


Tribuna perëndimore


Blloku 25, 26, 27, 28, 29 dhe 30 - 300 denarë


Biletaria e Arenës "Todor Proeski" do të jetë e hapur në datat 7, 8 dhe 9 shtator nga ora 10:00 deri në orën 18:00.


Vendet e shitjes:


Shkup:


• LiteraturaMK - City Mall


• LiteraturaMK - Porta 


• LiteraturaMK - Vero Qender


• Literatura MK - TC Bunjakovec


• Literatura MK - rr. Maqedonia


• Jugoton GTC 1


• JK Travel - TC Biser


• Makpetrol – Kozle


• Makpetrol - Ilinden


• Makpetrol – Vlae


Veles:


• Unison


Prilep:


• TA Bran


Kumanovë:


• Tobako Agora


Tetovë:


• Tobako Monako


• Grand Tobacco


Gostivar:


• Tobako Vona 5


Ohër:


• TA Vis Poy


Manastir:


• Tobacco Brothers


Strumicë:


• Literatura MK


• TA Safari


Radovish:


• TA Halkidiki   
   
Reprezentacioni A