Nga e hëna fillon shitja e biletave për ndeshjen Maqedoni - Bullgari

Publikuar më 16 Септември, 2022 Biletat, Lajme


Të hënën më 19 shtator do të fillojë shitja e biletave për ndeshjen e fundit të futbollit të Maqedonisë nga grupi 3 në Ligën e Kombeve kundër Bullgarisë në Arenën  “Todor Proeski” në Shkup.

Shitja e biletave për ndeshjen Maqedoni - Bullgari do të organizohet ekskluzivisht përmes rrjetit të shitjes së MKTickets.

Shitja e biletave do të bëhet ekskluzivisht me praninë fizike të blerësve. Nuk do të ketë shitje elektronike (on-line) të biletave.

MAQEDONI - BULGARI (Arena  "Todor Proeski", 26 shtator)

Çmimet e biletave:

Tribuna e Veriut

Blloku 13, 14, 18, 19, 20 dhe 24: 250 den.

Blloku 21 dhe 23: 250 denarë

Tribuna e Jugut

Blloku 1, 2, 5 dhe 6: 250 denarë

Blloku 3 dhe 4: 350 denarë

Një person mund të blejë maksimumi katër (4) bileta. Përveç të dhënave të tij (paraqitja e detyrueshme e dokumentit të identifikimit), blerësi fut edhe të dhëna për tifozët e tjerë për të cilët blen bileta.

VENDET E SHITJES:

Shkup:

• LiteraturaMK - City Mall

• LiteraturaMK - East Gate 

• LiteraturaMK - Vero Qendër

• Literatura - TC Bunjakovec

• LiteraturaMK - rr. Maqedonia

• Jugoton GTC 1

• JK Travel - TC Biser

• Makpetrol – Kozle

• Makpetrol - Ilinden

• Makpetrol – Vlae

Veles:

• Unison

Prilep:

• TA Bran

Kumanovë:

• Tobako Agora 

Tetovë:

• Tobacco Monako

• Grand Tobacco

Gostivar:

• Tobacco Vona 5

Ohër:

• TA Vis Poy

Manastir:

• LiteraraMK

• Tobacco Brothers

Strumicë:

• LitëraturaMK

• TA Safari

Radovish:

• TA Halkidiki

Ftojmë të gjithë tifozët e futbollit dhe simpatizantët e përfaqësueses së Maqedonisë me brohoritje të ndershme dhe korrekte t'i ndihmojnë ekipin tonë të fitojnë ndeshjen e fundit të grupit në Ligën e Kombeve.
   
   
Aktuale
Kalendar
Reprezentacioni A