Maqedonia U18 do të luajë dy ndeshje kontrolluese me Turqinë

Publikuar më 19 Април, 2022 Lajme, Deri më 19 vjet


Përfaqësuesja U18 e Maqedonisë do të zhvillojë dy ndeshje kontrolluese kundër përfaqësueses së Turqisë.

Dy ndeshjet kontrolluese do të luhen më 20 dhe 22 prill, me fillim nga ora 16:00, në qendrën stërvitore “Petar Miloshevski” në Shkup.

Seleksionuesi i përfaqësueses U18 të Maqedonisë, Nexhat Shabani ka ftuar këta futbollistë:

PORTIERË: Vasko Vasilev, Naum Angelov, Stefan Tasev;

MBROJTJËS: Borjan Poposki, Enis Buqi, Nikola Pavleski, Stefan Mladenovski, Mario Riçkov, Sufijan Chajani, David Ljusev;

MESFUSHORË: Idriz Osmanov,, Valder Kerimoski, Igor Janevski, Marin Gjorgjievski, Matej Gjorgiev, Xhezair Avduli, Matej Angelov;

SULMUES: Artan Memedov, Besar Guxhufi, Dimitar Trajkovski:
   
   
Reprezentacioni A