Maqedonia U17 e femrave në kamp stërvitor në Kërçovë

Publikuar më 31 Август, 2023 Lajme, Deri më 17 vjet Femra


Nga data 27 deri më 31 gusht, përfaqësuesja U17 e Maqedonisë për femra ishte në një kamp stërvitor në Kërçovë.

Seleksionuesja e përfaqësueses së Maqedonisë për femra, Katerina Mileska kishte me vete në këtë kamp stërvitor këto futbolliste:

Portiere: Vedrana Komnenova (Skopje), Angela Bllazheva (Tiverija);

Mbrojtja: Mina Kovaceska (Atlético), Emilia Blazhevska (Skoftebin), Angela Dimcova (Tiverija), Mihaela Markovska (Top Gol), Mihaela Dodevska (Top Gol), Kristina Krsteva (Skopje), Mila Paneva (Skopje);

Mesfusha: Elena Simjonova (Luboten), Eva Koneva (Skopje), Vaska Vasileva (Tiverija), Nikica Trendova (Cevitana), Tamara Neshkovska (Atletico), Kanita Emini (Skopje), Teona Galabovska (Tiverija), Eva Velickovska (Luboten), Teodora Nastova (Skopje);

Sulmi: Melanija Grozdanova (Skopje), Ana Borizoska (Cevitana), Andrea Kolovska (Luboten), Nastasja Nakova (Skopje), Kalina Popeski (Crvena Zvezda), Leonora Velkoska (Atlético);

Katerina Mileska, seleksionuese e përfaqësueses së Maqedonisë për femra nën 17 vjeç:

“Këtë kamp stërvitor e kemi organizuar për të kontrolluar formën aktuale të ekipit përfaqësues. Përveç kësaj, kemi punuar në lojën tonë, kemi një gjeneratë të re të futbollistëve që duhet të bartin përgjegjësinë në kualifikimet e ardhshme, të cilat janë në tetor në Kosovë. Grupi ynë përfshin përfaqësuesen e Kosovës, Gjeorgjisë dhe Armenisë. Shpresoj që të arrijmë në fazën tjetër të eliminatoreve elitare”
   
   
Reprezentacioni A