Maqedonia U16 e femrave merr pjesë në turneun zhvillimor të UEFA-së në Bosnjë dhe Hercegovinë

Publikuar më 17 Април, 2024 Lajme, Deri më 17 vjet Femra


Përfaqësuesja e Maqedonisë për femra deri në 16 vjet merr pjesë në turneun ndërkombëtar zhvillimor të UEFA-s që mbahet në Bosnje dhe Hercegovinë në periudhën prej 16 deri më 24 prill.

Futbollistet tona të reja do të zhvillojnë tri ndeshje dhe kundërshtare të tyre do të jenë përfaqësueset e Sllovenisë, Ukrainës dhe Bosnjë e Hercegovina.

Ndeshjen e parë e luajmë kundër Bosnjë Hercegovinës. Në ndeshjen e dytë do të përballemi me Ukrainën. Në xhiron e fundit luajmë kundër kombëtares së Sllovenisë.

Seleksionuesja e përfaqëueses së Maqedonisë deri në 16 vjeç, Katerina Mileska, vendosi të thërrasë këto futbolliste për turneun zhvillimor:

PORTIERËT:

Tea Sapundjiev - Istatov

Evgenija Venjanovska - Skopje

MBROJTJA:

Arba Merko - As United

Jovana Jovanoska - Cevitana

Andrea Kolovska - Luboten

Iskra Smilevska - Skopje

Mikaela Markovska - Top Gol

Teodora Ionovska Top Gol

Ema Nanovska - Istatov

Lina Lukanova - AS United

MESFUSHA:

Leontina Przholeva - Tiverija

Teona Galabovska - Tiverija 

Eva Veliçkovska -Luboten

Blehana Alievska - Top Gol

Teodora Nastova - Skopje 

SULMI:

Nastasja Nakova - Skopje

Rozita Peceva - Tiverija

Una Josevska - Skopje 

Melanija Grozdanova - Skopje 

Ana Maria Cvetkova - Langus, Holandë
   
   
Reprezentacioni A