Maqedonia U15 do të luaj dy ndeshje kontrolluese ndaj Turqisë në Stamboll

Publikuar më 18 Август, 2023 Lajme, Deri më 17 vjet


Më 22 dhe 25 gusht, përfaqësuesja U15 e Maqedonisë do të zhvillojë dy ndeshje kontrolluese ndaj Turqisë.

Të dyja ndeshjet miqësore do të luhen në Stamboll të Turqisë.

Ndeshja e parë kontrolluese në program është më 22 gusht me fillim nga ora 18.00. Tri ditë më vonë luhet ndeshja e dytë kontrolluese.

Përfaqësuesja e re e Maqedonisë përbëhet kryesisht nga futbollist që janë pjesë e Akademisë së FFM-së.

Seleksionuesi i Maqedonisë deri në 15 vjeç, Dragan Naçevski, ka vendosur që për ndeshjet e ardhshme t'i thërrasë këta futbollistë:

Kosta Stojanovski, Herolind Rexhepi, Rinor Ceka, Dadian Denkovski, Fadil Islamoviq, Erdin Mamuti, Stefan Jordanoski, Grojan Petkovski, Luka Lazarevski, Antonio Staleski, Martin Xhangarovski, Stefan Temelkov, Luka Georgioski, Matej Petkov, Seit Rufatisov, Antonio Atanasov, Herolid Selimi, Martin Atanasovski, Bojan Mitushkoski, Ahmet Sejdini, Jane Simonovski, Stefan Petrovski, Andrej Cvetkovski, Mihail Mitrevski, Arijan Ramadani, Arijan Xhaferi, Marko Bozhinoski, Jakov Stojkovski, Mateja Masev;

Grumbullimi i përfaqësueses U15 të Maqedonisë është caktuar për më 20 gusht në Federatën e Futbollit të Maqedonisë.
   
   
Aktuale
Kalendar
Reprezentacioni A