Maqedonia në futsall do të luajë dy ndeshje kontrolluese me Francën U23

Publikuar më 11 Април, 2022 Lajme, Fustsall


Përfaqësuesja e Maqedonisë në futsall në 12 dhe 13 prill do të zhvillojë dy ndeshje kontrolluese kundër Francës U-23.

Ndeshjet kontrolluese do të luhen në qendrën sportive “Boris Trajkovski” në Shkup, me fillim nga ora 19:00.

Seleksionuesi i Maqedonisë në futsall, Vasko Skenderovski, për këto dy ndeshje ka ftuar këto lojtarë:

Ivan Stojanovski (Arben Bajrami) (portier)

Ferra Ensur (Arben Bajrami) (portier)

Taulant Ismaili (Shkupi)

Igor Stojkovski (Shkupi)

Dimitar Janev (Proekt)

Aleksandar Mihajlov (Proekt)

Martin Todorovski (Proekt)

Berat Ramadani (Arben Bajrami)

Erkan Seferi (Arben Bajrami),

Mirko Bogeski (Zhelezarec)

Stefan Dimovski (Zhelezarec)

Dejan Kajstorovski (Zhelezarec)

David Blazhevski (Zhelezarec)

Jakup Ramadani (Liqeni)

Ferid Agushi (Shkupi)
   
   
Reprezentacioni A