Liga e fëmijëve e FFM-së – Regjistrimi për sezonin 2018/2019

Publikuar më 13 Август, 2018 Lajme, Ligat e Fëmijëve


Ju informojmë se nis regjistrimi për sezonin sezonin 2018/2019 në Ligën e Fëmijëvë të FFM-së. Paraqitja për regjistrim do të vlejë deri më 22 gusht 2018.
Paraqitjen për pjesëmarrje (Пријава за учество 18-19.doc) mund ta shkarkoni dhe në të njejtën janë shënuar gjithë dokumentet e nevojshme për paraqitje të ekipit, si dhe mënyrën për paraqitje. Më poshtë gjeni njoftimin në të cilin janë shënuar vetëm informata të përgjithshme por kyçe për sezonin e ardshëm, si dhe kontakt personat për gjithë gjashtë rajonet.

 Детски лиги сезона 2018-2019 веб.pdf    
   
Aktuale
Kalendar
Reprezentacioni A