Liga e dytë e Maqedonisë - LINDJE

Резултати од минатото коло

13:00 10.11.2019
ФК КАМЕНИЦА САСА
0 - 3
ФК БЕЛАСИЦА
13:00 10.11.2019
ФК ПОБЕДА
0 - 1
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА
13:00 10.11.2019
ФК КИТ ГО-ПЕХЧЕВО
2 - 0
ФК ПЛАЧКОВИЦА
13:00 10.11.2019
ГФК Тиквеш 1930 Кавадарци
7 - 1
ГФК ОСОГОВО
17:00 10.11.2019
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
5 - 0
ФК ПИТУ ГУЛИ

Следно коло

17:00 23.11.2019
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
-
ФК КАМЕНИЦА САСА
13:00 23.11.2019
ФК ПИТУ ГУЛИ
-
ГФК Тиквеш 1930 Кавадарци
13:00 23.11.2019
ГФК ОСОГОВО
-
ФК КИТ ГО-ПЕХЧЕВО
13:00 23.11.2019
ФК ПЛАЧКОВИЦА
-
ФК ПОБЕДА
13:00 23.11.2019
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА
-
ФК БЕЛАСИЦА

Табела - Liga e dytë e Maqedonisë - LINDJE - Коло 12

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК ПОБЕДА 8 12 2 1 9 -14 7
ФК БЕЛАСИЦА 1 12 9 1 2 21 28
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА 3 12 8 2 2 12 26
ФК ПЛАЧКОВИЦА 7 12 3 2 7 -8 11
ГФК ОСОГОВО 9 12 2 0 10 -24 6
ФК ПИТУ ГУЛИ 10 12 1 0 11 -37 3
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008 2 12 8 3 1 25 27
ГФК Тиквеш 1930 Кавадарци 4 12 7 3 2 15 24
ФК КИТ ГО-ПЕХЧЕВО 5 12 7 3 2 8 24
ФК КАМЕНИЦА САСА 6 12 5 1 6 2 16
Reprezentacioni A