Komunikatë për ndeshjen Vardari - Detonit

Publikuar më 24 Мај, 2024 Lajme


Federata e Futbollit të Maqedonisë, si organizatore e ndeshjes VARDAR - DETONIT  për balotazh në Ligën e Parë, informon lidhur me organizimin, shitjen dhe shpërndarjen e biletave për ndeshjen e planifikuar për 26 maj në stadiumin "Blagoj Istatov" në Strumicë. 

- Në mbledhjen në “Shtëpinë e Futbollit” u pranua propozimi i KF Vardarit, Strumica dhe stadiumi “Blagoj Istatov” për të pritur ndeshjen. 

- FFM ka bërë propozim dhe është pranuar nga përfaqësuesit e klubeve (Vlatko Kolev - KF Vardar dhe Igor Çapev - KF Detonit), që të dyja klubet të marrin nga 50 bileta falas për ndeshjen. 

- Klubet u pajtuan me vendimin që biletat të dalin në shitje me çmim prej 150 denarë përmes rrjetit të shitjes së MK Tickets. 

- Në mbledhje u pranua edhe propozimi që tribuna jugore e stadiumit “Blagoj Istatov” të vihet plotësisht në dispozicion të tifozëve të KF Vardarit dhe nëse është e nevojshme të sigurohen kushte për hapjen e tribunës edhe pas golave. 

Federata e Futbollit të Maqedonisë është organizatore e garës dhe ka qëndrim dhe trajtim të barabartë ndaj të gjitha klubeve pjesëmarrëse në garë. Synimi ynë është të arrijmë objektivat për të cilat po luftojmë përmes një loje të ndershme dhe sportive. 

Urojmë një ndeshje të mirë në një atmosferë të vërtetë futbolli. Le të fitoj më i miri.   
   
Reprezentacioni A