Kërkesa për shfrytëzimin e vauçerëve nga lirimi i tatimit sipas Ligjit për tatimin e fitimit

Publikuar më 10 Јануари, 2020 Lajme


Informatë nga Agjencioni për Rini dhe Sport e dorëzuar në Federarën e futbollit të Maqedonisë për klubet e gjithë kategorive të garimit për mundësinë e aplikimit për fitimin e vauçerit për shfrytëzimin e mjeteve nga lirimi i tatimit sipas Ligjit për tatimin e fitimit. 

Për shkak të ndryshimeve në formularin e Agjencisë për Rini dhe Sport dhe kërkesës së tyre, në vazhdim mund të shkarkoni formularin e ri i cili duhet të plotësohet, certifikohet dhe firmoset siç duhet. Kërkesa duhet të paraqitet në departamentin e arkivit në FFM ose në mënyrë elektronike në ffm@ffm.com.mk deri në datën 15.01.2020 deri në orën 14:00.

APLIKIM PËR VAUÇER - Klube sportive 03.01.2020.docx 
   
   
Aktuale
Kalendar
Reprezentacioni A