Informacion nga Komisioni për gara në FFM

Publikuar më 05 Април, 2021 Liga e Parë e Maqedonisë, Lajme


Ju infiromojmë se Komisioni për gara në FFM për shkak të masave të reja anti-Covid nga Qeveria dhe vendosja e orës policore në të gjithë territorin e vendit me fillim nga ora 20:00-05:00, vendosi që të gjitha ndeshjet në kategorinë e seniorëve në Ligën e Parë, Ligën e Dytë – Lindje dhe Perendim, si dhe Kupën e Maqedonisë të fillojnë nga ora 13:00.

Vendimi hyn në fuqi menjëherë. 
   
   
Reprezentacioni A