Hapet procesi i aplikimit për garim në Ligën e Fëmijëve të FFM-së

Publikuar më 31 Јули, 2019 Lajme, Ligat e Fëmijëve


Federata e futbollit të Maqedonisë ju informon se ka nisur afati i paraqitjes së ekipeve për pjesëmarrje në garat e Ligës së Fëmijëve të FFM-së për seyonin garues 2019/2020. Afati vlen deri më datën 16.08.2019, ndërsa starti i garave në Ligën e fëmijëve është caktuar në datat 7/8.09.2019.

Shkarkojeni fletëparaqitjen-aplikimin (Fletëparaqitja për pjesëmarrje 19-20.doc) ku janë shënuar gjithë dokumentet e nevojshme për aplikimin e një ekipi, si dhe mënyrën e aplikimit. 

Në vazhdim mund të shihni shembull në të cilin janë shënuar informacione të përgjithshme, por kyçe në lidhje me sezonin e ardhshëm, si dhe kontakt personat për secilin prej 6 rajoneve.

Ligae e Fëmijëve 2019-2020 web.pdf    
   
Reprezentacioni A