Gogo Jovçev trajner i portierëve në përfaqësueses A

Publikuar më 08 Март, 2016 Lajme, Lajme


Ish-portieri i përfaqësueses Gogo Jovçev do të jetë pjesë e stafit teknik të përfaqësueses më të mirë të Maqedonisë.

Me emërimin e ish-portierit të Vardarit, Rabotniçkit, Slloga Jugomagnatit dhe Shkëndijës mbyllet rrethi i ndihmësve  të Igor Angellovskit në përfaqësuesen A.

Në përfaqësuesen e Maqedonisë ndihmës trajnerë të seleksipnuesit Angellovski janë ish-reprezentuesi Argjen Beqiri dhe Ivan Jovsnovski-Karas, që është përgjegjës për përgatitjen kondicionale të lojtarëve.   
   
Reprezentacioni A