Fletëparaqitja për pjesëmarrje në Ligën e Dytë të futsallit

Publikuar më 22 Август, 2019 Liga e Dytë e Futsallit, Lajme


Në vazhdim fletëparaqitja për klubet e futsallit për garim në Ligën e Dytë të futsallit për sezonin garues 2019/2020. Aplikimi dhe dokumentet e nevojshme mund të dorëzohen më së voni deri më 2 shtator 2019.

Fletëparaqitja për Ligën e Dytë të futsallit për sezonin 2019-2020.doc    
   
Aktuale
Kalendar
Reprezentacioni A