Fillon selektimi për UEFA Akademinë e FFM-së (gjenerata 2007)

Publikuar më 10 Септември, 2020 Lajme, Akademia e Futbollit


Federata e Futbollit të Maqedonisë ju informon se fillon selektimi pë UEFA Akademinë e FFM-së (gjenerata 2007) për qytetet Shkup, Tetovë, Gostivar dhe Kumanovë.

Në vazhdim mund të shkarkoni listën për selektim dhe deklaratën për përgjegjësi.

Lista-selektimi 2007 Shkup.pdf 

DEKLARATA-Akademia.pdf 

   
   
Reprezentacioni A