Fillimi i gjysmëstinorit pranveror në Ligën e fëmijëvë të FFM-së (video)

Publikuar më 01 Март, 2017 Lajme, Ligat e Fëmijëve


Kanë filluar garat në gjysmësezonin pranveror të rajonit të veriut në Ligat e fëmijëve të FFM-së. Në terenet me bar sintetik në kompleksin e FFM0së ndeshjet e tyre i zhvilluan më shumë se 50-të skuadra nga tre kategori të ndryshme.

Dy fundjavët e ardhshme fillojnë garat edhe në gjashtë rajonet tjera në Ligën e Fëmijëve të FFM-së. Pas kompletimit të gjysmësezonit pranveror në gjithë shtatë rajonet në vend, 48 ekipet më të suksesshme nga gjashtë kategori të ndryshme do të marrin pjesë në turneun përfundimtar më 24 dhe 26 maj në qendrën stërvitore “Petar Milloshevski” në Shkup.    
   
Reprezentacioni A