Done Ristovski do të ndajë drejtësinë në gjysmëfinalen e Kampionatit Europian në futsall

Publikuar më 08 Септември, 2023 Lajme, Fustsall


Arbitri Done Ristovski ka marrë një vlerësim të madh nga UEFA. Arbitri ynë ndërkombëtar sot do të shkruajë histori për futsallin në Maqedoni, duke ndarë drejtësi në një ndeshje gjysmëfinale në kuadër të Kampionatit Evropian të Futsalit që mbahet në Porec të Kroacisë.

Done Ristovski do të jetë gjyqtari kryesor i ndeshjes gjysmëfinale në të cilën do të garojnë ekipet e futsallit të Portugalisë dhe Sllovenisë. Ndeshja gjysmëfinale e sotme do të fillojë në orën 17:30.
   
   
Reprezentacioni A