Dojrani nikoqir i kampit stërvitor për femra deri në 14 vjeç në kuadër të projektit të UEFA-së

Publikuar më 10 Ноември, 2022 Lajme, Deri më 17 vjet


Në periudhën prej 29 tetor deri më 3 nëntor në Dojran është mbajtur kampi stërvitor për vajzat deri në 14 vjeç në kuadër të projekteve për zhvillimin e futbollit të femrave nga programi “hat-trick 5” i UEFA-së.

Në kampin stërvitor në Dojran morën pjesë mbi 30 vajza të cilat i udhëhoqi koordinatori i kampit, Dobre Dimovski, së bashku me seleksionuesin e përfaqësueses së Maqedonisë për femra U15 dhe ekipin e tij profesional.


   
   
Reprezentacioni A