Delegimi për xhiron e tretë në Ligat e Dyta Perëndim-Lindje

Publikuar më 14 Септември, 2017 Liga e Dytë e Maqedonisë


Në lidhëse delegimi i arbitrave dhe personave zyrtar për xhiron e 3-të të Ligës së Dytë të Maqedonisë Perëndim dhe Lindje:

3-1 коло Втора МФЛ Исток.pdf 

3 коло Втора МФЛ Запад.pdf    
   
Reprezentacioni A