Delegimi për xhiron e 9-të në Ligat e Dyta, Lindje dhe Perëndim

Publikuar më 10 Октомври, 2018 Liga e Dytë e Maqedonisë


Në vazhdim delegimi për xhiron e 9-të në Ligat e Dyta, Lindje dhe Perëndim:

9 kolo Vtora MFL Istok.pdf 

9 kolo Vtora MFL Zapad.pdf    
   
Reprezentacioni A