Delegimi për xhiron e 9-të në Ligat e Dyta

Publikuar më 19 Октомври, 2017 Liga e Dytë e Maqedonisë


Në vazhdim delegimi për xhiron e 9-të në Ligat e Dytë, Perëndim dhe Lindje:

9 коло Втора МФЛ Запад.pdf 

9 коло Втора МФЛ Исток.pdf    
   
Aktuale
Kalendar
Reprezentacioni A