Delegimi për xhiron e 8-të në Ligat e Dyta, Lindje dhe Perëndim

Publikuar më 04 Октомври, 2018 Liga e Dytë e Maqedonisë


Në vazhdim delegimi për xhiron e 8-të në Ligat e Dyta, Lindje dhe Perëndim:

8 kolo Vtora MFL Zapad.pdf 

8 kolo Vtora MFL Istok.pdf    
   
Reprezentacioni A