Delegimi për xhiron e 3-të të Ligës së Parë të femrave

Publikuar më 15 Септември, 2017 Liga e Parë e Femrave


Në vazhdim delegimi për arbitrat dhe personat zyrtar për ndeshjet e xhiros së tretë në Ligën e Parë të Maqedonisë për femra:

Делегирање на службени лица-Прва женска лига 3 коло.pdf    
   
Reprezentacioni A