Delegimi për xhiron e 3-të në Ligat e Dyta

Publikuar më 05 Септември, 2019 Liga e Dytë e Maqedonisë


Në vazhdim delegimi për xhiron e tretë në Ligat e Dyta, Lindje dhe Perendim:

Xhiroja e tretë, Liga e Dytë-Perendim.pdf 

Xhiroja e tretë, Liga e Dytë-Lindje.pdf    
   
Reprezentacioni A