Delegimi për xhiron e 2-të në Ligat e Dyta

Publikuar më 29 Август, 2019 Liga e Dytë e Maqedonisë


Në vazhdim delegimi për xhiron e dytë në Ligat e Dyta, Lindje dhe Perëndim:

Xhiroja e 2-të Liga e Dyta-Lindje.pdf 

Xhiroja e 2-të Liga e Dyta-Perëndim.pdf    
   
Reprezentacioni A