Delegimi për xhiron e 17-të në Ligën e Parë të femrave

Publikuar më 26 Мај, 2017 Liga e Parë e Femrave


Në lidhëse keni delegimin e arbitrave dhe personave zyrtarë për xhiron e 17-të në Ligën e Parë Maqedonisë në konkurencë të femrave:

Делегирање на службени лица-Прва женска лига 17 коло.pdf    
   
Reprezentacioni A